Bestand sturen?

Bestand(en) digitaal aanleveren

  • Dit kun je per mail doen, maar heb je grote of meerdere bestanden, stuur deze dan via ‘wetransfer’. Dit is eenvoudig, veilig en je hoeft je nergens voor aan te melden.
  • De bestanden dienen bij voorkeur aangeleverd te worden als JPG of PDF. Heb je een ander bestandstype en lukt het niet deze om te zetten naar een jpg of pdf? Neem dan eerst contact met ons op.
  • Na het mailen van je opdracht, ontvang je een bevestigingsmail. Vervolgens sturen wij een mail zodra je opdracht klaarstaat. Ook bezorgen van je bestelling is mogelijk. Geef dit dan aan bij je bestelling.
  • Is je bestand minder dan 10 MB? Dan kun je deze als bijlage toevoegen in een mail naar ons.
  • Is het bestand groter dan 10 MB of wil je meerdere bestanden uploaden? Doe dit dan via de site wetransfer.com. Let op: vul in bij ‘e-mailadres ontvanger’ altijd in: info@copytoprint.nl
  • Lukt het je nog niet helemaal? Dat geeft niks, bel ons en we helpen je graag verder.

 

Hoe aanleveren?

Jouw bestanden graag aanleveren in JPG of PDF. Heb je een ander bestandstype en lukt het niet deze om te zetten naar jpg of pdf? Neem dan alsjeblieft eerst even contact met ons op. Je ontvangt een bevestigingsmail van je opdracht en een mail zodra je opdracht is voltooid.

 

Is je bestand minder dan 10 MB?

Dan kun je deze als bijlage toevoegen in een mail naar info@copytoprint.nl

Hoe invullen op de website van wetransfer.com?

Ga naar www.wetransfer.com en zie de paarse tekst in het voorbeeld hoe u dit het beste kunt invullen.

Lukt het je nog niet helemaal?
Dat geeft niks, bel ons alsjeblieft dan helpen we je graag verder.