Printen en kopiëren

Wij geven papier kleur!

Zwart/wit

Op onze ‘snelle’ kopieermachine produceren we in no time zwart/wit prints. Op papier naar keuze en indien nodig met een passende afwerking. Wekelijks worden kwaliteitscontroles op onze machines uitgevoerd, waardoor we weinig stilstand en storingen hebben. Grootformaat tekeningen, van bijvoorbeeld architecten, kunnen we verkleinen en inbinden tot handzame brochures.

Full colour

Wij beschikken over 2 industriële kleurenprinters. Die zetten we voornamelijk in voor het maken van folders en flyers. Daarnaast is er een full colour machine waarmee we voornamelijk magazines printen. Maar ook posters en grootformaat printwerk voor bijvoorbeeld reclameborden, displays en billboards maken we met deze machines.

Scannen

Wij scannen grootformaat bouwtekeningen, tuinontwerpen en plattegronden zodat deze gemakkelijk verkleind, verschaald en gereproduceerd kunnen worden. Daarnaast kunnen de digitale versies online gebruikt worden, als bijlage op een website of bij een e-mail.

Joris helpt je graag!

Heb je een vraag? Joris en de rest van het team beantwoorden ze graag.

Of het nu gaat om zakelijk printwerk met specifieke wensen tot papierkeuzes voor een geboortekaartje, wij geven je graag advies.